Hoppa till sidans innehåll

Träning


Tisdagar – intervaller

Samling klubbstugan, gemensam uppvärmning därifrån till lämplig startplats. Alla intervaller börjar och slutar vid klubbstugan, alternativt tränar man i grupp med jämlika så att alla kan vara med oavsett kapacitet.

Vår och höst  kör vi i skogen, ibland med karta ibland utan. Ofta lite kortare, snabbare intervaller då vi är i tävlingssäsong.

På vintern blir det lite längre intervaller för att bygga upp. Snöläget avgör var vi springer, varierat underlag.

Även löpteknik och löpstyrka förekommer i samband med träningen.

 

Torsdagar

Vår och höst är det teknikträningar med karta. Vi samlas på olika platser varje vecka för att kunna använda olika kartor. Olika tekniker att träna på varje vecka. Banorna varierar i längd från ca 3-8km.  Mer info Haninge SOK:s Facebook

Vinterns torsdagar består av träning med karta, med utgångspunkt klubbstugan. Vi springer i grupp i lugnt, träningen passar alla med alla amitioner. Glöm inte pannlampa.

 

Lördagar

På vintern är det träning med karta. Samling på olika platser runt om Haninge, eller utanför kommungränsen. Vi delar upp oss i mindre grupper för att hitta tempo som passar alla. För alla ambitioner. Tanken är löpning i 1½-2 timmar i relativt lungt tempo. 

 

För mer info se kalendern

Uppdaterad: 05 MAR 2018 20:01
Skribent: Reijo Korhonen

Postadress:
Haninge SOK - Orientering
Box 86
13722 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 08-741 18 80 tisdag 18-20
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

EventorBanner136x32_3 

Motionsorientering

Naturpasset

Haningetraffen


SM 2015