Hoppa till sidans innehåll

25manna - funktionärer 7-9/10

06 OKT 2022 20:22
Till helgen är det dags för 25manna och vi är som vanligt en del av arrangemanget. Vi behöver några fler funktionärer, så många av er har fått ett mejl. Hör gärna av er till mig så vi får ihop det!
  • Skapad: 06 OKT 2022 20:22

Till helgen är det dags för 25manna och vi är som vanligt en del av arrangemanget, vilket i år innebär att vi stöttar med en del funktionärer för parkering, boende och arenarivning. Vi behöver några fler funktionärer så många har fått ett mejl. Hör gärna av er till mig så att vi får ihop det!
Funktionärslistan (se nederst):
Markerade i grönt är de som anmält sig som funktionär, markerade i gult är de som är preliminärt och förhoppningsfullt tilldelade. För parkering lördag är några av er som springer stafetten tilldelade. För rivning arena söndag ni som springer på söndag.  
Ni som är gulmarkerade: Hoppas att ni kan hjälpa till! Återkoppla i så fall det till mig. Annars kan ni kanske hjälpa till med något annat, annan dag eller tid. Om ni inte kan alls, meddela mig då också så letar jag vidare.
Ni som inte finns med i listanVi söker fortfarande funktionärer till flera funktioner. Ta tillfället i akt och var en del av kraften som ligger bakom detta stora arrangemang och alla som hugger i för att det ska lyckas! Kolla vad ni kan hjälpa till med, även om ni bara kan ett par timmar, inte hela passet så är det till stor hjälp! Meddela mig per mail, sms eller telefon.
Funktionärsinfo
Det kan vara bra att ha allmän info om tävlingen, så jag har bifogat de olika PM:en för trafik, buss, logi och tävling. Ha gärna klubbjacka och för parkering ska man också ha reflexväst. Medtag egen matsäck.
Boende (fre kl 18-22 och lö 18-22):
Funktionärer som ska jobba med boendet samlas i Huddinge gymnasiums entréhall, parkering finns norr om gymnasiet.
Parkering (lö kl 7-11 och lö kl 15-18):
Funktionärer som ska jobba med parkeringen parkerar sina bilar på stora parkeringen vid Grantorps gärde (söder om Glömstavägen), infart ligger i änden på Kasvägen som går in från Gamla Tullingevägen. Det finns skyltar och personal för vägvisning. Samling vid den infart som ligger vid Kasvägen.
 
Rivning arena (sö från kl 14)
Funktionärer som ska riva arena samlas kl 14 vid målet. 
imagetx439.png
Skribent: Susanne Hartley
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Haninge SOK - Orientering
Box 86
13722 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: +4687411880
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 Haningetraffen

 

EventorBanner136x32_3 

Motionsorientering

 


SM 2015

 Naturpasset

Cykelpasset